De Spellenhoek

Beste kinderspellen van mei 2021

De beste kinderspellen

Ook voor kinderen is de bordspellenmarkt geexplodeerd. Elke maand zijn er weer tig nieuwe kinderspellen. Vele daarvan zijn zo gemaakt, dat ook de bordspelouder het leuk vind om mee te spelen. Dus geen Uno meer. Wij hebben de beste kinderspellen op een rij gezet.

Voor elke leeftijdsgroep bestaan er vele leuke spellen. Naarmate je dochter of zoon ouder wordt, kan het moeilijke regels aan. Als ouder zul je er van versteld staan, hoe goed ze al mee kunnen doen met bepaalde spellen. De leeftijd die op de doos staat aangegeven, kun je dus niet altijd volgen. Het hangt sterk van het kind af. De beste kinderspellen hebben regels, die het spel ook interessant maken voor oudere kinderen.

Probleem is wel, dat vele kinderspellen dus na een tijdje te makkelijk worden - ook voor je kind. Dan hebben ze het spel wel door en kun je dus opnieuw naar de winkel. De beste kinderspellen blijven uiteraard interessant, daarom denken we dat deze lijstjes goed zijn. Zo koop je geen kat in de zak.

Als bordspellenfanaat hunker je naar de dag dat je eindelijk met je dochter of zoon Agricola kunt spelen. Het moment komt waarschijnlijk eerder dan je denkt, maar tot die tijd kun je je vermaken met je kroost met het betere kinderspel. Dan is het goed vol te houden.