De Spellenhoek

Nautilus

Liefhebbers van dit spel houden ook van

Review door FRANK

Nautilus

{align="left"} De beoordeling (kies een onderwerp): Bekoringsfaktor 4 Handleiding/materialen 4 Beginners? 3 Gevorderden? 3 Spelplezier Korte Termijn 4 Spelplezier Lange Termijn 3 Strategie/Geluk 3 TOTAAL

[Ga naar dit spel op Spellink.nl ](http: //www.spellink.nl/index.php?spel_id=143)

**Spelbeschrijving: ** Op het eerste gezicht lijkt dit spel op een soort Catan onder water: 6-hoekige tegels worden aangelegd en vormen tesamen een onderwater-onderzoeksbasis. Verdeel je aandacht over het uitbouwen en bezetten van deze basis en verkennen en ontginnen van de zeebodem. Het spelbord is groot en donkerblauw van kler, de spelstukken en -materialen zijn goed van kwaliteit, doch de spelerkleuren zijn suikerzoet.

**Mijn worp = 3 Christine's worp = 3

Eindworp = 3** []Nautilus wist ons niet te bekoren, het donkere uiterlijk niet en de spelmechanieken niet. Het heeft kortdurend onze aandacht gehad, maar we zijn al snel weer overgestapt op de ruim beschikbare betere bordspellen.


[![Nedstat Basic - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller](http: //m1.nedstatbasic.net/n?id=ADWcKQH7vtdLEaPhkcV8iVpVrpyA)](http: //www.nedstatbasic.net/stats?ADWcKQH7vtdLEaPhkcV8iVpVrpyA) [Gratis teller](http: //www.nedstatbasic.net/)

** **