De Spellenhoek

Monopoly Revolution

Liefhebbers van dit spel houden ook van

**3 uitgever: Hasbro Aantal spelers: 2 tot 6 Speelduur: 60 minuten leeftijd: Vanaf 8 jaar

** Review door Leonie (november 2010)

De Spellenhoek bedankt Hasbro voor het ter beschikking stellen van een recensie-exemplaar! :::

Monopoly Revolution

De beoordelingBEKORINGSFAKTOR: 3 SPELMATERIAAL:5 BEGINNERS?:5 GEVORDERDEN?:2 SPELPLEZIER KORTE TERMIJN:3 SPELPLEZIER LANGE TERMIJN:3 STRATEGIE/GELUK:2


TOTAAL***

Ga naar dit spel op Spellink.nl

Bestel Monopoly Revolution nu op Bol.com

Monopoly bestaat al een flinke tijd, om precies te zijn 75 jaar. Er komen ook steeds nieuwe edities en varianten op de markt. Een van deze jubileumversies van Monopoly is Monopoly Revolution. Met als grootste verandering het speelbord, Dit is rond in plaats van vierkant. Papiergeld is er niet meer, dit is vervangen door creditcards die door de (nieuwe) electronische bank gehaald moeten worden. De kanskaarten zijn vervangen door de zwarte Zonevakjes en door het electronische apparaat dat willekeurig gebeurtenissen laat plaatsvinden. Regelmatig komt er een bekend liedje voorbij als er geld betaald of ontvangen wordt. De recensie van Monopoly zelf staat ook op deze site.

**[]Totaalcijfer: 3 (31 punten) **Monopoly Revolution is een mooie uitvoering van een spel dat al jarenlang in veel gezinnen gespeeld wordt. Voor de liefhebber van Monopoly is dit een prima aanvulling van de verzameling. Voor de liefhebber van spellen waar geluk niet zo'n enorme invloed heeft is dit een spel waar gauw aan voorbij gelopen moet worden.