De Spellenhoek

Liefhebbers van dit spel houden ook van

uitgever: Identity Games Aantal spelers: 2 tot 5 Speelduur: 30 minuten leeftijd: Vanaf 8 jaar

** Review door Leonie (maart 2012)

De Spellenhoek bedankt Identity Games voor het ter beschikking stellen van een recensie-exemplaar! :::

| De beoordelingGeronimo Stilton**

|

BEKORINGSFAKTOR: SPELMATERIAAL:{width="15" | height="13"} BEGINNERS?: GEVORDERDEN?: SPELPLEZIER KORTE TERMIJN:{wid th="15" height="13"} SPELPLEZIER LANGE TERMIJN:{wid th="15" height="13"} STRATEGIE/GELUK:[] (/assets/img/dobbel3. gif)


TOTAAL***

Ga naar dit spel op Spellink.nl

Bestel Op avontuur met Geronimo Stilton nu op Bol.com

Op stap met Geronimo Stilton, het spel toont een heldhaftige Geronimo, klaar voor de strijd. In dit spel , dat toch echt op je jeugd is gericht, moet je door Geronimo door de verschillende rijken te laten trekken opdrachten voltooien in elk van die rijken. Samen met het muziekdoosje (een speciale kaart) moet je uiteindelijk in het rijk Florissant terug komen. Zodra je een opdracht goed uitvoert krijgt je de kaart van dat rijk en mag je doorgaan. Als je stopt mag je een extra sleutelkaart pakken. Er zijn uitdagingen die je samen met andere spelers aangaat en er zijn (veel!) sleutelkaarten waarbij je andere spelers flink hindert of zelfs hun beurt beÃĢindigt.

**[]Totaalcijfer: 3 (33 punten) ** Op avontuur met Geronimo Stilton ziet er wat materialen betreft heel goed uit. De vragen ken je alleen op een gegeven moment wel uit je hoofd en het kan wat lang duren. Ook is het zeker voor kinderen minder leuk als er de hele tijd kaarten worden uitgespeeld waardoor hun beurt direct voorbij is.

::: {.aside}