De Spellenhoek

Auteur: Carol Wiseley, Uitgever: Hasbro, Aantal spelers: 2 tot 4, Leeftijd: Vanaf 4 jaar

Liefhebbers van dit spel houden ook van

[ Wie zijn wij? :::

| *Stef Stuntpiloot ** uitgever: Hasbro auteur: Carol Wiseley Aantal spelers: 2 tot 4 Speelduur: 5 minuten leeftijd: Vanaf 4 jaar

** Review door Leonie (juni 2009)

:::

  • | De beoordeling:

|

BEKORINGSFAKTOR: SPELMATERIAAL| BEGINNERS?: GEVORDERDEN?: SPELPLEZIER KORTE TERMIJN:{wid th="15" height="13"} SPELPLEZIER LANGE TERMIJN:{wid th="15" height="13"} STRATEGIE/GELUK:[] (/assets/img/dobbel3. gif)


TOTAAL***

Ga naar dit spel op Spellink.nl

Bestel Stef Stuntpiloot nu op Bol.com

Kijk uit! Stef Stuntpiloot is weer bezig. Hij komt weer aangevlogen in zijn stuntvliegtuig en jaagt al je kippen weg. Om je kippen rustig te laten zitten in het kippenhok zal je Stef moeten verjagen. Steeds als Stef in de buurt komt druk je snel op de wipper zodat Stef verder stuitert en draait. Als je dat niet goed genoeg lukt dan raakt hij een van je kippenfiches en ben je deze kwijt. De speler die als laatste speler overblijft met een of meer kippen heeft gewonnen.

**[]Totaalcijfer: 5 **Een spel dat eruit ziet als een kinderspel, bedoeld is als kinderspel maar waar veel volwassenen zich ook uitstekend mee kunnen vermaken. Het zorgt voor veel vermaak tijdens het spelen, is supersnel opgezet en ook zeer snel gespeeld. Om het voor de volwassenen wat moeilijker te maken ten opzichte van de kinderen kan het raakoppervlak van de wipper gedraaid worden zodat Stef lastiger weg te tikken is. Een geweldig spel geschikt voor alle leeftijden!

::: {.aside}